Для українців доступний новий зручний сервіс від “Нової пошти” із низкою безкоштовних послуг і 20% вигодою

"Нова пошта" запустила новий мобільний застосунок NovaPay, завдяки якому можна швидко відкрити платіжний рахунок, оформити віртуальну картку та одразу почати нею користуватися. Лімітовану бету-версію українці вже можуть завантажити у Google Play. Про це повідомили на сайті компанії.

Повідомляється, що у застосунку NovaPay можна вигідно оплачувати послуги Нової пошти, при цьому отримуючи 20% вигоди, які можна використати для оплати відправлення, отримання посилок і післяплати.

Крім того, у застосунку доступні такі послуги:

  • перекази на картки та рахунки;
  • оформлення "Посилки в кредит";
  • безліч видів платежів: за комунальні послуги, інтернет або ТБ, штрафи та податки, поповнення мобільного тощо;
  • отримання на картку післяплати за посилки;
  • відправка переказу з картки до відділення Нової пошти;
  • випуск пластикової платіжної картки NovaPay від MasterCard із безкоштовною доставкою.

У компанії зазначили, що відкриття рахунку, його обслуговування, всі платежі, перекази та зняття готівкових коштів до 100 тисяч гривень є безкоштовними для клієнтів.

Щоб почати користуватися зручним сервісом, потрібно завантажити застосунок і пройти реєстрацію за допомогою "Дії". Скоро клієнти зможуть реєструватись і у відділеннях компанії.

"Запуск додатку і випуск карток від NovaPay – це революція на українському фінансовому ринку. Донині жодна фінустанова не робила цього. Це історія про справжню швидкість, зручність і надійність послуг NovaPay для клієнтів," – прокоментував CEO NovaPay Андрій Кривошапко.

Наразі у застосунку доступні лише внутрішньодержавні платежі та перекази. Карткою NovaPay можна розрахуватися тільки на українських сайтах та сплачувати за послуги компаній, зареєстрованих в Україні.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment