Що поставити на заставку смартфона: 5 видів зображень, які працюватимуть на залучення грошей та успіху

Встановлюючи заставку на смартфон, більшість людей навіть не замислюються про те, який вплив може мати ця картинка. Але фахівці запевняють, що кожне зображення має свої властивості, приховує особливу енергетику і сенс.

Тому варто вибирати для заставки, яку ви будете бачити багато разів протягом дня, тільки зображення з позитивною енергетикою.

Які зображення допоможуть залучити у ваше життя щастя, успіх та фінансове везіння, пише PIXEL.

Золота рибка

Це дуже вдалий варіант, оскільки золота рибка символізує багатство та удачу в багатьох культурах. Якщо ви встановите на заставку таке зображення, рибка принесе у ваше життя фінансовий успіх та процвітання.

Фенікс

Також можна поставити на заставку мобільного зображення Фенікса, що постав з попелу. Він символізує переродження та нові починання. Така картинка нагадуватиме вам про те, що завжди є можливість розпочати все з чистого аркуша та досягти блискучих результатів.

Щасливі трикутники

Щасливий трикутник поєднує в собі три складових щасливого життя: кохання, багатство і гармонію. Він може стати потужним амулетом, який залучатиме все це до вашого життя. Крім того, він нагадуватиме про важливість балансу у житті і про те, що успіх не обмежується лише матеріальними цінностями.

Місяць

Місяць має особливу енергетику, символізує містичний зв’язок із космосом і жіночу енергію. Таке зображення буде нагадувати про важливість внутрішньої сили та інтуїції, залучатиме щастя в особистому житті.

Дерево життя

Зображення дерева життя на екрані смартфону допоможе досягти зростання у різних сферах життя – від кар’єри до духовного розвитку. Воно притягуватиме до вас удачу.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment