Деякі сервіси Київстар буде відновлено до кінця дня: що заявили в компанії

Учора, 12 грудня, у всій Україні не стало зв'язку "Київстар". У компанії повідомили, що пошкодження виявилися масштабнішими, ніж здавалося на перший погляд.

Сьогодні, 13 грудня, в СБУ повідомили, що до кінця дня планується відновити фіксований інтернет для домогосподарств. Також розпочнуть запуск мобільного зв'язку Київстар.

"Цифровій інфраструктурі "Київстару" було завдано критичних пошкоджень, тому відновлення всіх послуг із дотриманням необхідних протоколів безпеки потребує часу", – повідомили у відомстві.

Також в ефірі телемарафону глава компанії Олександр Комаров повідомив, що поки що дуже складно робити будь-які прогнози наперед, оскільки співробітники знаходять безліч чинників, які не дають визначити точні терміни відновлення.

Крім іншого, "Київстару" заблокували доступ до нацроумінгк, щоб не перевантажувати інші мережі. Тобто можливість переключитися на іншу мережу поки що не передбачається. Це – розпорядження Держспецзв'язку. Там також закликали власників закладів зробити мережі WiFi доступними для всіх.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment