Сила спадного Місяця в листопаді-грудні: рекомендації астролога на кожен день

28 листопада починається спадний Місяць. Він символізує поступове завершення проєктів або ідей, які були задумані в перші дні після молодика 13 листопада.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на астролога Марину Скаді.

Період спадного Місяця триватиме до 12 грудня. Це відповідний час для перегляду зобов'язань та взаємостосунків. Також бажано приділяти увагу внутрішній роботі, звільнятися від установок, що обмежують, і негативних програм. Прекрасний період для того, щоб почати дієту, позбавить шкідливих звичок, вилікувати хвороби.

28 листопада спадний Місяць у Близнятах. Місяць у гармонійному аспекті з Венерою пробуджує інтуїцію та творчу енергію, приносить нам щось нове та приємне. Легкий та сприятливий день для всіх справ. Сприятливий для поїздок, спілкування з друзями та родичами.

29 листопада спадний Місяць у Раку. Місяць у гармонійних аспектах із Сатурном та ретро Юпітером приносить успіх у справах, дозволяє знайти помічників та тих, ким можна надихнутися. Підвищується самоконтроль та дисциплінованість, посилюється почуття обов'язку та справедливості.

30 листопада спадний Місяць у Раку. Місяць у гармонійному аспекті з ретро Ураном посилює інтуїцію та підвищує неординарні творчі здібності. Легко відбуваються відкриття, є несподівані рішення, мислення стає нестандартним. Уран активізує прагнення всього нового, розширюються горизонти. День сприятливий для групової роботи.

1 грудня Місяць у Раку, у Леві – від 18:04. Місяць у гармонійному аспекті з ретро Нептуном, напружених аспектах з Плутоном та Венерою. День творчого піднесення, сповнений енергією, яку необхідно направити у конструктивне русло. Активуються оптимізм, впевненість, красномовство, бойовий дух, схильність до ризику.

2 грудня спадний Місяць у Леві. Місяць у напрузі з ретро Юпітером і гармонійні аспекти з Сонцем і Марсом. День підходить для проведення презентацій, культурних, спортивних та інших масових заходів. Доклавши трохи зусиль, можна багато досягти, тож бажано не прогаяти цей день.

3 грудня спадний Місяць у Леві. Місяць у напрузі з ретро Ураном і гармонійний аспект з Венерою. Кохання з першого погляду найчастіше трапляється саме за таких планетарних взаємодій. День авантюр, романтики та пригод. Водночас конфліктний аспект Місяця та Урану проявляється підвищеною психічною нестабільністю. Необхідно уникати негативних емоцій – вони можуть спричинити катастрофу!

4 грудня Місяць у Діві від 05:52. Місяць у гармонійних аспектах з ретро Юпітером та Меркурієм, опозиції з Сатурном та поєднанні з негативною кармічною точкою Чорним Місяцем. День висновків, справедливості, об'єднання людей та руху вперед. Спрацюють причинно-наслідкові зв'язки, коли кожному віддається за заслуги та попередні гарні справи.

5 грудня спадний Місяць у Діві. Місяць у напрузі з Марсом і Сонцем, гармонійний аспект з ретро Ураном. День духовного та творчого оновлення. Можливі перепади настрою та неадекватні емоційні реакції. Для особистих стосунків непростий час. Кризи вдасться уникнути, якщо взаємини побудовані на розумінні та прийнятті обома своїх обов'язків.

6 грудня спадний Місяць у Діві, у Терезах – від 18:34. Місяць в опозиції з ретро Нептуном і гармонійний аспект з Плутоном. Енергія дня складна. Може призвести до конфліктів і прояву агресії у різі невмілої поведінки та розмов. День провокацій та спокус. Рекомендується позбавлятися всього зайвого. Якщо діяти цілеспрямовано самотужки, то сила Місяця може допомогти здійснити найскладніші плани.

7 грудня Місяць у Терезах. Місяць у напрузі з Меркурієм та гармонійному аспекті з Марсом. Слушний час для того, щоб закрити двері в минуле, щоб незабаром почати творити нове. День пробудження чоловічої енергії, сприятливий для спілкування із протилежною статтю. Почуття набувають особливої глибини та м'якості.

8 грудня Місяць у Терезах. Місяць у напруженому аспекті з Плутоном, який трохи згладжує розбіжний гармонійний аспект із Сонцем. День надчутливості, зосередження та уяви. Слід дослухатися свого внутрішнього голосу. Не поспішайте робити висновки та приймати рішення. Перша половина дня сприятлива, але надвечір напруга зростає. Не вступати у спільну діяльність у другій половині дня.

9 грудня спадний Місяць у Скорпіоні. Місяць у поєднанні з Венерою, опозиції з ретро Юпітером та гармонійних аспектах з Меркурієм та Сатурном. Планетарні взаємодії дає нам гнучкість мислення, чуйність до співрозмовника. У цей час сприятливо проведення важливих переговорів. Поліпшується пам'ять, енергії дня сприяють вивченню нових наук чи мов.

10 грудня спадний Місяць у Скорпіоні. Місяць в опозиції з ретро Ураном, з одного боку, сприяє одкровенням та таємним знанням, доповнює розум інтуїцією та чутливістю. Але, з іншого боку, дає схильність кидати одні незакінчені справи і одразу братися за інші. Зростає кількість ситуацій, коли проявляється підвищена психічна нестабільність. Зберігайте тверезість розуму та силу духу!

11 грудня Місяць у Скорпіоні, у Стрільці. Місяць у гармонійних аспектах з ретро Нептуном та Плутоном. Слід провести день активно і в хорошому настрої, зазирнути всередину себе. Сприятливий для всіх справ, особливо для вирішення фінансових питань, реорганізації бізнесу. Він пов'язаний із духовним прозрінням, усвідомленням цілей та способів їх досягнення.

12 грудня спадний Місяць у Стрільці. Місяць у поєднанні з Марсом у Стрільці сприяє подорожі та відрядженню. Напруга із Сатурном вимагає дотримання субординації, необхідно діяти лише відповідно до норм та правил. Підвищується активність та життєрадісність, навіть якщо виникає безліч перешкод. Час активізації емоційно-чуттєвої сфери, творчої енергії та підсвідомості.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment