Скільки потрібно ходити, щоб скинути вагу: коротка інструкція

Багато людей давно хочуть скинути зайву вагу, але не хочуть витрачати сили на тренування або присвячувати цьому досить багато часу. Однак мало хто знає, що допомогти поступово зменшити свою вагу може і проста ходьба.
Чи можна скинути вагу за допомогою ходьби
Ходьба, здається, настільки природною і доступною формою фізичної активності, але наскільки вона здатна допомогти в зниженні ваги. Розглянемо, як регулярні прогулянки можуть впливати на загальну фізичну форму і які механізми скидання ваги вони можуть запускати. Ходьба по 10 000 кроків на день або швидка прогулянка протягом години допомагають схуднути. Однак простої ходьби недостатньо. Швидка ходьба близько 45 хвилин у поєднанні з низькокалорійною дієтою допомагає ефективно схуднути.
Скільки потрібно ходити на день, щоб скинути вагу
Визначення оптимальної кількості кроків на день може стати ключовим фактором у досягненні ваших цілей зі зниження ваги. Під час тренування або прогулянки найголовніше – стежити за пульсом. Щоб зрозуміти, який темп серцевих скорочень безпечний для вашого здоров'я, відніміть свій вік від 220. Отримана цифра буде максимально допустимим пульсом. Якщо ваша мета схуднути, потрібно ходити щодня по 30-50 хвилин, звертаючи увагу на пульс.
Скільки можна скинути за 1 годину ходьби
Швидка ходьба – гарне фізичне навантаження і воно все ж краще, ніж відсутність будь-якої активності. Однак важливо ходити саме швидко. Тоді за 45-60 хвилин можна скинути близько 300 калорій.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment