Колишні співробітники Apple вразили новим винаходом: девайс вартісю 699 доларів може стати альтернативою смартфону

Компанія Humane, засновники якої є вихідцями з Apple, представили нову розробку, яка може замінити смартфон. Йдеться про Ai Pin – невеликий за розмірами гаджет, який кріпиться до одягу як брошка за допомогою магніту, пише видання The Verge.
Функції нового пристрою
Ai Pin здійснює збір даних за допомогою вбудованої камери. Гаджет складається з двох основних компонентів: квадратного корпусу та акумуляторного блоку. Він не має дисплея та керується виключно голосом. Крім камери, у ньому присутні динамік, датчики глибини та руху. Працює пристрій на процесорі Snapdragon.
Також AI Pin має вбудований мініпроектор, який здатен транслювати інформацію на зовнішні поверхні – навіть на долоню. Увімкнення запису аудіо та відео можливо активувати дотиком через сенсорну панель. Крім того, окремі опції вмикаються за допомогою жестів, голосу.
Основна функція AI Pin – підключення до штучного інтелекту через програмне забезпечення AI Mic та інтеграція його у повсякденне життя. Пристрій надає доступ до ChatGPT, а також стандартних функцій нейромереж: написання повідомлень у стилі власника, аналіз харчової цінності по фотографії та інші.
AI Pin є повністю автономним пристроєм, що не потребує синхронізації зі смартфоном. Гаджет оснащено 4 Гбайт оперативної і 32 ГБ флеш-пам'яті, ширококутною камерою на 13 Мп.
Ціна нового пристрою – 699 доларів з додатковою щомісячною передплатою 24 долари для отримання номера телефону і доступу до мобільного зв'язку. Продажі стартують в США на початку 2024 року.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment