«Батьківщина» вимагає скасувати підвищення ціни на газ та продовжити мораторій на продаж землі

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час Погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту наголосила на тому, що Верховна Рада має скасувати подорожчання газу для населення і ухвалити постанову про мораторій на подальше підвищення цін. Вона звернулася до керівництва парламенту з вимогою негайно поставити на розгляд сесій постанову, яку вже підписали 6 лідерів фракцій та груп Верховної Ради.

Лідер партії «Батьківщина» в черговий раз наголосила: потреби населення можна повністю забезпечити за рахунок видобутку українського газу, що дозволить знизити ціну на газ щонайменше вдвічі. І це буде одним з перших рішень нової влади.

Принциповим для «Батьківщини» є продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення. У фракції партії у Верховній Раді нагадують, що для ухвалення відповідного рішення в парламенту залишилося лише два сесійні тижні.

Саме тому «Батьківщина» звернулася до спікера Андрія Парубія і керівників всіх депутатських фракцій та груп із проханням терміново розглянути подовження мораторію на продаж землі та ухвалити остаточне рішення, яке б не дозволило маніпулювати землями сільськогосподарського призначення.

 

Ще новини

Leave a Comment