Ради на Дніпропетровщині протестують протии підвищення ціни на газ

Ради різних рівнів на Дніпропетровщині на своїх сесіях приймають звернення до Президента України Петра Порошенка щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.

Про це повідомляє прес – служба обласного партосередку ВО «Батьківщина».

Рішення про такі звернення, ініційовані депутатами – «батьківщинівцями», вже прийнято на сесіях Павлоградської та Вільногірської міських рад.

«Вважаємо рішення Уряду від 19 жовтня про підвищення ціни на газ для населення неприпустимим і таким, що порушує конституційні права громадян України на доступні житлово-комунальні послуги для всіх споживачів та порушенням їх конституційних прав на достойний рівень життя. Більше того, переконані, що боргова політика уряду є неефективною і такою, яка шкодить національним інтересам і вітчизняній економіці», – наголошують у своєму зверненні до Президента депутати Павлоградської міської ради.

Такі ж звернення почали приймати і сесії сільських рад. Вчора за нього проголосували у Піщанці Новомосковського району. Депутати місцевої сільської ради, переважну більшість у якій складають висуванці від ВО «Батьківщина», підтримали звернення майже одностайно.

Ще новини

Leave a Comment